Feesten en Borrels

Feestje of borrel geven in Groningen? Café The Crown is uitermate geschikt voor besloten feesten, zoals een bedrijfsborrel, verjaardagsborrel of afstudeerborrel.

Wij hebben op onze eerste verdieping een volledig ingerichte bar die geschikt is voor besloten feesten. De feestlocatie in Café The Crown biedt ruimte aan maximaal tachtig personen.  

De kosten voor de zaal met barmedewerker zijn 30 euro per uur. De drankprijzen zijn hetzelfde als in de bar beneden. 3,70 voor bier, 5,90 voor wijn, 3,70 euro voor frisdrank en 6,90 euro voor speciaalbier. Wij verzorgen zelf geen hapjes, maar gasten kunnen deze wel zelf meenemen. We kunnen bij binnenkomst elke gast een x aantal muntjes geven. Wanneer er met een muntje drank gehaald wordt, zet de barmedewerker deze bestelling op een rekening. Aan het einde van de avond heb je dus één rekening waar de drank die besteld is met de munten op staat. Munten die niet worden besteed worden dus ook niet afgerekend. Wanneer de munten op zijn kan de gast zelf afrekenen met pin/contant. Met de barmedewerker kan worden afgestemd welke drank er wel en niet met de munten besteld mag worden. Op deze manier kan je dus door de munten bepalen wat je zelf betaalt en wat de gasten zelf betalen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u vrijblijvend een offerte toesturen. Kom anders gerust eens langs om één en ander te bespreken.

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan:


Ik heb interesse in de volgende activiteit/voorzieningen

Datum

Tijd

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Aantal personen

Opmerkingen

Anti spam beveiliging
Type de volgende code over: captcha